top of page
IMG_20230912_132610.jpg

Palvelumme & Hinnasto

Tarjoamme palveluitamme liiketilassa. Meiltä on mahdollisuus tilata palveluja myös kotikäynteinä. Kotikäyntien hintaan ei kuulu alennukset. Normaaliin listahintaan tulee kotikäynti lisä 20€ ja matkakulut 0,53€/km. 

Meillä on voimassa eläkeläis- ja opiskelija alennus -10% liiketilassa tehtyihin hoitoihin. (ei koske liikuntapalveluja) 

Meillä käy maksuvälineinä käteinen, kortti, mobilepay.

Hyvinvointiedut (HUOM! lakimuutoksen myötä VAIN hieronta, fysioterapia): epassi, smartum, edenred. Liikuntaedut: epassi, smartum, edenred.

Hieronnat

Meiltä löydät palveluistamme niin klassista hierontaa kuin urheiluhierontaa, sekä koirille koirahierontaa. Urheiluhieronta perustuu aina klassiseen hierontaan. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon asiakkaan kulloinen harjoitustilanne, lajivaatimukset, harjoituskausi ja harjoitusohjelmat. Urheiluhieronta sopii kaikille iästä tai aktiivisuustasosta riippumatta. 

Hieronta mm. kiihdyttää aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäisee rasitusvammojen syntymistä ja lihasten kireytymistä, sekä rentouttaa ja poistaa stressiä.

_DSC8387.jpg

Urheiluhieronta

 

30 min         40€ 

45 min         50€ 

60 min         60€ 

90 min         85€ 

120 min     110€

Koirahieronta  (sis.Alv 24%)

60 min    60€

Nestekiertoa edistävä käsittely alaraajoille 

45 min       62€

Intialainen päänhieronta 

45 min   52€

Jalkojenhoidot

Hoito tehdään aina yksilöllisen tarpeen mukaan, sisältäen jalkojen tutkimuksen & linjauksen, ihon & kynsien terveyteen liittyvän tutkimuksen & hoidon, sekä tarpeen mukaan jalkaterveyttä edistäviä & kuntouttavia ohjeita. Hoitoon voit tulla hoidottamaan mm. kovettumia, känsiä & paksuuntuneita kynsiä. Ensi käyntiä varten suosittelemme pidempää aikaa, jotta ehdimme mahdollisimman paljon!

Osana jalkojenhoidon palveluja erillisinä palveluina kuuluu myös ortoosihoito (yksilöllinen varvasväli ortoosi kevennykseen tai suojaukseen), sekä sisäänkasvaneen kynnen jousihoito & pohjallis palvelu.

_DSC8376.jpg

Jalkojenhoidot 

60 min        70€ 

90 min        80€

Sisäänkasvaneen kynnen jousihoito 

(ajanvarauksessa kiputila 45 min)

45 min    65€ 

Jalkojenhoidon yhteydessä 30€, 

huom! Varaa aina 90 min aika!

Ortoosihoito 

(ajanvarauksessa

kiputila 45 min)

45 min         alk. 42€ 

Jalkojenhoidon

yhteydessä 30€

Pohjallis palvelu (ajanvarauksessa kiputila 30 min)

30 min     50€/ pari (+kiputila aika 30 min 52€)

Jalkojenhoidon yhteydessä (varaa 90 min aika) 35€

Kiputila -palvelu & akupunktio

Palveluihimme on rantautunut kiputila - palvelu. Kiputila palvelussa keskitymme yksittäisen kiputilan hoitoon. Kiputila palvelu voi kohdistua mm. alaraajoja tai alaselkää (joihin olemme perehtyneet) koskevaa kipua kohtaan. Kirjoitathan aina lisätieto kenttään mitä kiputila aikasi koskee.  

Laajensimme palveluitamme myös länsimaiseen akupunktioon. Länsimainen akupunktio on terapeuttinen hoitomuoto, jossa akupunktioneulojen käyttö yhdistetään moderniin tietoon anatomiasta, fysiologiasta ja patologiasta, perustuen lääketieteelliseen näyttöön. Länsimaista akupunktiota käytetään tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoitamisessa, kivun lievityksessä ja rentoutumisessa. Hoito tapahtuu vatsallaan, selällään tai kyljellään riippuen hoidettavasta alueesta. 

6.jpg

Kiputila aika 

30 min    52€ 

45 min    62€

Akupunktio

20 min    55€ 

40 min    80€

Fysioterapia, fysiotraining

Fysioterapialla autetaan asiakasta hänen kiputilojensa kanssa. Tavoitteena on parantaa kehon toimintakykyä niin akuuteissa, kroonisissa ja post-operatiivisissa stressitiloissa. Vuorovaikutus on iso osa kuntoutusta, jotta asiakas oppii ymmärtämään omaa kehoaan.​Vaikka prioriteettimme on alaraajen kuntoutus, autamme kokonaisvaltaisesti myös keskivartalon, yläraajojen ja niskaongelmien kanssa. Painotamme työssämme ennaltaehkäisevää kuntoutusta, jolla vähennetään loukkaantumisriskiä tulevaisuudessa.

Fysiotrainingin avulla keskitytään linjausharjoitteisiin, hyödyntäen lihaksistoa nivelien ympärillä. Harjoituksilla haastetaan lihasryhmiä ja niveliä, jotta asiakas voi hyödyntää harjoitteita myös omassa lajissaan.

_DSC8421 (1).jpg

Fysioterapia 

30 min    62€ 

45 min    72€

60 min    82€

75min    92€

Fysiotraining 

60 min    75€

Hyvinvointipalvelut

Liikuntapalveluissamme tarjoamme niin yksilövalmennusta kuin ryhmätunteja viikottain. Ryhmätunneissa meillä pyörii jooga, kahvakuula & oman kehonpainon treenit. Vuodenaikojen mukaan myös lumikenkäily & juoksuvalmennus.

 

Hathajooga on klassisin joogan muodoista. Se on rauhallista ja lempeää joogaa, joka sopii kaikille. Harjoitus koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista. Näissä korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Asanoissa pysytään noin 5 hengityskierron ajan.Yin jooga puolestaan on lempeä ja terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä ja ohjaa lempeästi asanoihin, syvävenytykseen ja hengitystekniikkaan. Kyse on hyvin rauhallisesta ja hidastempoisesta joogamuodosta, jossa herätellään kehon faskioita ja niissä sijaitsevia meridiaaneja. Yin jooga toimiikin hyvänä tasapainona yang- tyyppiselle, fyysisemmälle harjoittelulle. Sopii stressinhallintaan ja tasapainoittamaan kiireistä arkea.

Doga eli koirajoogatunti on lempeä, koirien ehdoilla edettävä joogatunti. Koirien omistajat ja muut kanssa joogit käyvät ohjatusti lempeitä asanoita läpi, samalla huomioiden koiraa eri tavoin. Koirat saavat tunnin aikana liikkua vapaasti ja he voivat osallistua tunnille niin halutessaan. Joogaharjoitusten yhteydessä koirille toteutetaan mm. passiivisia eli avustettuja venytyksiä koirien niin salliessa. Mukava yhteinen kehoa huoltava hetki kiireisen arjen keskellä, yhdessä parhaan kaverisi kanssa!

Kahvakuulatunti on toiminnallista tehoharjoittelua, joka haastaa kehoa monipuolisesti. Tunneilla treenataan lihaskuntoa, sykkeennostoa ja tasapainoa. Tunti sopii kaikille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija!

 

Tarjoamme joogaa tai kahvakuulatunteja myös yksityistunteina, sekä pienemmille että isommille ryhmille. Yllätä ystävä, synttäri- tai polttarisankari joogalla tai sykkeennosto treenillä!

Jooga_5.jpg

Yksilövalmennus 

(PT)

60 min  75€ 

Ryhmätunnit 

 

45 min   15€ 

60 min    18€

90 min   20€

Yksityistunnit ryhmille 

Ryhmät  2-10 hlö     alk. 120€

2 hlö             120€

3 hlö             135€

4 hlö             150€ 

5 hlö             165€

6 hlö             180€ 

7 hlö             195€ 

8-10 hlö        210€

bottom of page