top of page

Hinnasto

Eläkeläiset, opiskelijat -10% ( Alennus ei koske sarja- tai lahjakortteja!)

Teemme myös kotikäyntejä. Hinta muodostuu: palvelu + 20€ kotikäyntilisä + matkakulut 1€ per kilometri liiketilaltamme asiakkaalle ja takaisin.

Sarjakortit: 5 kerran sarjakortit -5%,  10 kerran sarjakortit -10%               

 

Sarjakortit voimassa 12 kk ostopäivästä.  Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Alennukset eivät koske sarja- tai lahjakortteja, eivätkä kotikäyntejä.

                     

Terveyttä edistävä jalkojenhoito

Jalkojenhoito

60 min                           67€ 

90 min                           77€

Hoito tehdään aina yksilöllisen tarpeen mukaan, sisältäen jalkojen tutkimuksen, ihon & kynsien terveyteen liittyvän tarkistuksen & hoidon, sekä tarpeen mukaan jalkaterveyttä edistäviä & kuntouttavia ohjeita. Hoitoon voit tulla hoidottamaan mm. kovettumia, känsiä & paksuuntuneita kynsiä. Ensi käyntiä varten suosittelemme pidempää aikaa, jotta ehdimme mahdollisimman paljon!

Osana jalkojenhoidon palveluja erillisinä palveluina kuuluu myös ortoositerapia (yksilöllinen varvasväli ortoosi kevennykseen), sekä sisäänkasvaneen kynnen jousihoito & pohjallisterapia -palvelu.

Fysioterapia, Fysiotraining

Fysioterapia

30 min                           62€

 

45 min                           72€ 

60 min                           82€ 

75 min                           92€ 

Fysiotraining 

60 min                           75€

Fysioterapialla autetaan asiakasta hänen kiputilojensa kanssa. Tavoitteena on parantaa kehon toimintakykyä niin akuuteissa, kroonisissa ja post-operatiivisissa stressitiloissa. Vuorovaikutus on iso osa kuntoutusta, jotta asiakas oppii ymmärtämään omaa kehoaan.

Vaikka prioriteettimme on alaraajen kuntoutus, autamme kokonaisvaltaisesti myös keskivartalon, yläraajojen ja niskaongelmien kanssa. Painotamme työssämme ennaltaehkäisevää kuntoutusta, jolla vähennetään loukkaantumisriskiä tulevaisuudessa.

Fysiotrainingin avulla keskitytään linjausharjoitteisiin, hyödyntäen lihaksistoa nivelien ympärillä. Harjoituksilla haastetaan lihasryhmiä ja niveliä, jotta asiakas voi hyödyntää harjoitteita myös omassa lajissaan.

Hieronnat

Urheiluhieronta, Klassinen hieronta

30 min                           37€

 

45 min                           47€  

alaraajahieronta (erik.)

45 min                           50€

60 min                           57€   

90 min                           80€

120 min                       105€

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan kulloinen harjoitustilanne, lajivaatimukset, harjoituskausi ja harjoitusohjelma. Tarkoituksena parantaa urheilijan laji- ja kilpailutuloksia. Urheiluhieronta sopii kaikille, iästä tai aktiivitasosta riippumatta.

 

Hieronta mm. kiihdyttää aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa, nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäisee rasitusvammojen syntymistä ja lihasten kireytymistä, rentouttaa ja poistaa stressiä.

 

 

 

 

 

Palveluihimme kuuluu myös erikoishierontahoidot; alaraajojen hieronta, uutena palveluna alaraajojen imunestekiertoa edistävä käsittely, sekä rentouttava intialainen päähieronta.

Erikoishieronta palvelut

Imunestekiertoa edistävä käsittely alaraajoille

45 min       62€

Intialainen päähieronta

45 min                           52€

Koirahieronta      ALV 24 %

45 min                   47€ 

60 min                   57€

Koirahieronnalla parannetaan koirasi hyvinvointia ja toimintakykyä. Sillä voidaan mm. lisätä lihasten elastisuutta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa liikelaajuutta nivelissä ja lihasten toimintakykyä. Lisäksi hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista rasituksesta, vaikuttaa koiran rentoutumiseen ja lievittää kipua.

 

Hoitoon kuuluu myös kotona tehtävät harjoitteet, millä ylläpidetään koiran lihasryhmien voimaa ja nivelten liikelaajuutta. 

Ensimmäinen hoitokerta on tutustumiskäynti. On tärkeää antaa koiran totutella uuteen paikkaan ja hierojaan.  Hierontaa voidaan käyttää tukena koiran kuntoutuksessa myös leikkausten jälkeen. 

Alaraajojen erikoishoidot

Alaraajan ja alaselän kiputila -toimenpide

Pohjallis Apu

Kehon linjauksien ja mahdollisten virheasentojen tsekkaus. Ohjaus tarvittaessa harjoitteisiin. Käsittely ja esim. teippaus hoitona.

45 min    58€

Iskuavaimentava poronia pohjallismateriaalia, johon voidaan tehdä yksilölliset kevennykset.

45 min 70 €, jalkojenhoidon yhteydessä 30€

Jousihoito sisäänkasvaneelle kynnelle

Ortoositerapia

Tehokas oikaisumenetelmä sisäänkasvaneelle kynnelle.

45 min 65 €, jalkojenhoidon yhteydessä 20€

Yksilölliset silikoniortoosit korjaamaan varpaiden asentovirheiltä tai suojaamaan hankauksilta. 

alk. 45 min 55€, jalkojenhoidon yhteydessä 35€

Ohjatut treenitunnit

Jooga ryhmätunnit

60 min                    18€         

90 min                    21€

Kahvakuula 

60 min                      18€

 Yksityinen tunti, valmennus (PT)

Hathajooga on klassisin joogan muodoista. Se on rauhallista ja lempeää joogaa, joka sopii kaikille. Harjoitus koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista. Näissä korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Asanoissa pysytään noin 5 hengityskierron ajan.

 

Yin jooga puolestaan on lempeä ja terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä ja ohjaa lempeästi asanoihin, syvävenytykseen ja hengitystekniikkaan. Kyse on hyvin rauhallisesta ja hidastempoisesta joogamuodosta, jossa herätellään kehon faskioita ja niissä sijaitsevia meridiaaneja. Yin jooga toimiikin hyvänä tasapainona yang- tyyppiselle, fyysisemmälle harjoittelulle. Sopii stressinhallintaan ja tasapainoittamaan kiireistä arkea.

Doga eli koirajoogatunti on lempeä, koirien ehdoilla edettävä joogatunti. Koirien omistajat ja muut kanssa joogit käyvät ohjatusti lempeitä asanoita läpi, samalla huomioiden koiraa eri tavoin. Koirat saavat tunnin aikana liikkua vapaasti ja he voivat osallistua tunnille niin halutessaan. Joogaharjoitusten yhteydessä koirille toteutetaan mm. passiivisia eli avustettuja venytyksiä koirien niin salliessa. Mukava yhteinen kehoa huoltava hetki kiireisen arjen keskellä, yhdessä parhaan kaverisi kanssa!

Kahvakuulatunti on toiminnallista tehoharjoittelua, joka haastaa kehoa monipuolisesti. Tunneilla treenataan lihaskuntoa, sykkeennostoa ja tasapainoa. Tunti sopii kaikille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija!

 

Tarjoamme joogaa tai kahvakuulatunteja myös yksityistunteina, sekä pienemmille että isommille ryhmille. Yllätä ystävä, synttäri- tai polttarisankari joogalla tai sykkeennosto treenillä!

60 min                         75€

Ryhmät  2-10 hlö     alk. 120€

2 hlö                        120€

3 hlö                        135€

4 hlö                        150€ 

5 hlö                        165€

6 hlö                        180€ 

7 hlö                        195€ 

8-10 hlö                   210€

bottom of page