Yrityksemme

Tietoa Meistä

Olemme nuori ja energinen yrittäjäpariskunta Etelä-Suomesta. Olemme toimineet yrittäjinä hyvinvointialalla useita vuosia, niin urheilun, kehonhuollon kuin kuntoutuksen saroilla, kumpikin tahoillamme oman mielenkiinnon mukaan. 

Haluamme pysyä ajanhermoilla ja pyrimme kouluttautumaan aika-ajoin, tuodaksemme ajankohtaista tietoa ja taitoa asiakkaillemme hyvinvointiin liittyen. Kasvavat jalkaongelmat väestössä ovat kiinnittäneet huomiomme ja mielenkiintomme työelämässä. 

Emme ole myöskään unohtaneet  nelijalkaisia hännänheiluttajiamme (koiria), jotka ovat kuuluneet elämäämme jo pitkään.  Haluammekin tarjota myös näille ystävillemme hyvinvointia ja tuoda edes himpun verran takaisin sitä "terapeuttista" iloa, jota ne meille suovat. 

IMG_20200524_200043_918.jpg
_DSC8122.annika232.jpg

Jalkaterapeutti (opiskelija), Jalkahoitaja, Urheiluhieroja, Personal Trainer, Joogaohjaaja, Juoksuvalmentaja, Eläinavusteinen valmennus (koulutus meneillään)

Annika Poutiainen

Urheilun, kehonhuollon ja sattuneiden haavereiden kautta innostuin opiskelemaan urheiluhierojaksi. Valmistuin urheiluhierojaksi & Personal Traineriksi Tampereella 2010 Carl Wilhelm Akatemiasta. Kiinnostus liikunta-alaa kohtaan kasvoi edelleen ja jatkoin liikunta-alan opiskeluja englanninkielisellä linjalla Kajaanin AMK:ssa, ja opiskelijavaihdossa Unkarissa. (2010-2015)

 

Työelämä vuosien ohella opintonälkä jäi ja jatkokouluttauduin jalkahoitajan ammattitutkintoon Porvoon Careeriassa 2019. Kiinnostus jalkojen hyvinvoinnin toiminnallisesta kuntouttamisesta vei edelleen jatkamaan opintoja jalkaterapeutin AMK-koulutukseen Savonlinnassa (joka jatkuu edelleen työn ohessa).

Näiden tutkintojen ohessa olen kouluttautunut joogaohjaajaksi ja teen parhaillaan myös opintoja eläinavusteisesta valmentamisesta. 

_DSC8050.jpg

Fysioterapeutti, Koirahieroja, erikoistunut alaraajoihin, myofascia (lihaskalvon) käsittelyyn ja toimintaan, kehon refleksiratoihin, sekä tukilihasten harjoitteluun, Eläinavusteinen valmennus (koulutus meneillään)

Filip Lunabba

Olen ollut aina kiinnostunut alaraajaongelmista, sekä jalkaterän monimutkaisesta biomekaniikasta mm. omien kuntoutusten ja loukkaantumisten myötä.  Vuonna 2014 valmistuinkin fysioterapeutiksi Arcada Yrkeshögskolenista. Olen syventänyt osaamistani seuraavilla osa-alueilla; lihaskalvot (myofascia), kehon refleksiradat sekä keskivartalon harjoittelu.


Maaliskuussa 2021 valmistuin koirahierojaksi Koirakuntosalilta.
Hieronnalla pyritään parantamaan koirien yleistä vointia sekä hoitamaan mahdollisia nivelongelmia. Myös ikääntyvien koirien jokapäiväistä liikkumista pyritään mahdollistamaan hieronnalla.
Koirat ovat tuoneet paljon iloa elämääni, jonka takia rakastankin näitä karvakamuja!Jatko-opiskelen myös parhaillaan eläinavusteista valmennusta.