Yrityksemme

Tietoa Meistä

Olemme nuori ja energinen yrittäjäpariskunta Etelä-Suomesta. Olemme toimineet yrittäjinä hyvinvointialalla useita vuosia, niin urheilun, kehonhuollon kuin kuntoutuksen saroilla, kumpikin tahoillamme oman mielenkiinnon mukaan. Mukaan on mahtunut urheiluhierontaa, fysioterapiaa, jalkahoitoa, jalkaterapiaa ja liikuntaa monissa eri muodoissa!

Haluamme pysyä ajanhermoilla ja pyrimme kouluttautumaan aika-ajoin, tuodaksemme ajankohtaista tietoa ja taitoa asiakkaillemme hyvinvointiin liittyen. Kasvavat jalkaongelmat väestössä ovat kiinnittäneet huomiomme ja mielenkiintomme työelämässä. Tämän takia olemme suuntautuneet tahoillamme erikoistumaan jalkojen kuntouttamiseen ja hoitoon. 

Emme ole myöskään unohtaneet  nelijalkaisia hännänheiluttajiamme (koiria), jotka ovat kuuluneet elämäämme jo pitkään.  Haluammekin tarjota myös näille ystävillemme hyvinvointia ja tuoda edes himpun verran takaisin sitä "terapeuttista" iloa, jota ne meille suovat. 

IMG_20200524_200043_918.jpg
_DSC8122.annika232.jpg

Jalkaterapeutti (opiskelija), Jalkahoitaja, Urheiluhieroja, Personal Trainer, Hatha joogaohjaaja, Kahvakuulaohjaaja

Annika Poutiainen

Liikunta, kehonhuolto ja koirat ovat lapsuudesta asti kuuluneet elämääni tavalla tai toisella. On tullut harrastettua hiihtoa, yleisurheilua, telinevoimistelua, tavoitteellisempaa kuntosalitreenausta ja jopa koiran kanssa agilitya! 

Tänä päivänä liikunta on osa jokapäiväistä arkeani polkujuoksun ja uinnin yhdistelmänä. Kehonhuoltoa toteutan mm. joogaamalla.

Urheilun, kehonhuollon ja sattuneiden haavereiden kautta innostuin opiskelemaan urheiluhierojaksi. Valmistuin urheiluhierojaksi Tampereella 2010 Carl Wilhelm Akatemiasta. Kiinnostus liikunta-alaa kohtaan kasvoi edelleen ja jatkoin liikunta-alan opiskeluja englanninkielisellä linjalla Kajaanin AMK:ssa, ja opiskelijavaihdossa Unkarissa.

 

Työelämä vuosien ohella opintonälkä jäi ja jatkokouluttauduin jalkahoitajan ammattitutkintoon Porvoon Careeriassa 2019. Kiinnostus jalkojen hyvinvoinnin toiminnallisesta kuntouttamisesta vei edelleen jatkamaan opintoja jalkaterapeutin AMK-koulutukseen Savonlinnassa (joka jatkuu edelleen työn ohessa).

Tavoitteenani on tuoda asiakkaillemme mahdollisuus monipuolisiin palveluihin ja uusiin ajankohtaisiin hoitomuotoihin. Sekä tuoda parempia valmiuksia asiakkaiden terveellisesti tapahtuvalle liikunnalle ja kehonhuollolle. Ja auttaa asiakkaita löytämään siinä oma tiensä.

_DSC8050.jpg

Fysioterapeutti, Koirahieroja, erikoistunut alaraajoihin, myofascia (lihaskalvon) käsittelyyn ja toimintaan, kehon refleksiratoihin, sekä tukilihasten harjoitteluun 

Filip Lunabba

Olen ollut aina kiinnostunut alaraajaongelmista, sekä jalkaterän monimutkaisesta biomekaniikasta mm. omien kuntoutusten ja loukkaantumisten myötä. 

Nuorempana harrastin paljon liikuntaa ja pelasin jalkapalloa SM-tasolla. Suurirasitusmäärä aiheutti polville ja lonkille rasitusvammoja, joiden takia jouduin käymään fysioterapeuteilla.  Kyseinen ala vaikutti mielenkiintoiselta ja päätin jo silloin, että haluan opiskella fysioterapiaa lukion jälkeen. Vuonna 2014 valmistuinkin sitten fysioterapeutiksi Arcada Yrkeshögskolenista.

Olen syventänyt osaamistani seuraavilla osa-alueilla; lihaskalvot (myofascia), kehon refleksiradat sekä keskivartalon harjoittelu. Koen, että tästä on ollut suurta hyötyä fysioterapeutin työssäni hoitaessani eri tyyppisiä urheilijoita esim. jalkapalloilijoita, tennispelaajia, golffareita sekä aktiivitason- ja junioriurheilijoita.​ Fysioterapeuttina tavoitteenani on jatkuvasti kehittää itseni ja parantaa omaa osaamistani. Haluan auttaa asiakkaitani ymmärtämään kehoaan paremmin sekä löytämään potentiaalinsa.
​_________________________________________________
 
Kiinnostus anatomiaa kohtaan sekä halu auttaa koiria motivoi minua opiskelemaan koirahierojaksi. Maaliskuussa 2021 valmistuin koirahierojaksi Koirakuntosalilta.
Hieronnalla pyritään parantamaan koirien yleistä vointia sekä hoitamaan mahdollisia nivelongelmia. Myös ikääntyvien koirien jokapäiväistä liikkumista pyritään mahdollistamaan hieronnalla.
Koirat ovat tuoneet paljon iloa elämääni, jonka takia rakastankin näitä karvakamuja!

Tavoitteeni on auttaa koiranomistajaa ymmärtämään koiraansa paremmin fysiologisesta näkökulmasta. Haluan auttaa niin koiraa kuin omistajaa, jotta he saisivat seikkailla yhdessä mahdollisimman onnellisina ja kivuttomina!