Palvelut

Reflexology

Jalkahoito, Jalkaterapia

Sisältää jalkojen tutkimuksen ja kartoituksen, sekä yksilöllisen perushoidon. Hoitoon voit tulla hoidottamaan mm. kovettumia, känsiä & paksuuntuneita kynsiä. Pidempään hoitoaikaan sisältyy myös alaraajojen hieronta.

Jalkaterapia (opiskelijatyönä)

Jalkaterapeutti on erikoistunut alaraajojen terveydenhoitoon ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Hoito tehdään aina yksilöllisen tarpeen mukaan, sisältäen biomekaanisen tutkimuksen, ihon & kynsien terveyteen liittyvän tarkistuksen, sekä tarpeen mukaan pohjallisterapiaa. Jalkaterapiassa hyödynnetään kliinisen terapian, apuvälineterapian ja toiminnallisen terapian keinoja. Jalkaterapia palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti jalkaterän/ alaraajan kiputilojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Physiotherapy

Fysioterapia ja Fysiotraining

Fysioterapialla autetaan asiakasta hänen kiputilojensa kanssa. Tavoitteena on parantaa kehon toimintakykyä niin akuuteissa, kroonisissa ja post-operatiivisissa stressitiloissa. Vuorovaikutus on iso osa kuntoutusta, jotta asiakas oppii ymmärtämään omaa kehoaan.

Vaikka prioriteettimme on alaraajen kuntoutus, autamme kokonaisvaltaisesti myös keskivartalon, yläraajojen ja niskaongelmien kanssa. Painotamme työssämme ennaltaehkäisevää kuntoutusta, jolla vähennetään loukkaantumisriskiä tulevaisuudessa.

Fysiotrainingin avulla keskitytään linjausharjoitteisiin, hyödyntäen lihaksistoa nivelien ympärillä. Harjoituksilla haastetaan lihasryhmiä ja niveliä, jotta asiakas voi hyödyntää harjoitteita myös omassa lajissaan. 

Dog Spa

Koirahieronta 

Koirahieronnalla parannetaan koirasi hyvinvointia ja toimintakykyä. Sillä voidaan mm. lisätä lihasten elastisuutta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa liikelaajuutta nivelissä ja lihasten toimintakykyä. Lisäksi hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista rasituksesta, vaikuttaa koiran rentoutumiseen ja lievittää kipua.

 

Hoitoon kuuluu myös kotona tehtävät harjoitteet, millä ylläpidetään koiran lihasryhmien voimaa ja nivelten liikelaajuutta. 

Ensimmäinen hoitokerta on tutustumiskäynti. On tärkeää antaa koiran totutella uuteen paikkaan ja hierojaan.  Hierontaa voidaan käyttää tukena koiran kuntoutuksessa myös leikkausten jälkeen. 

Massage

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan kulloinen harjoitustilanne, lajivaatimukset, harjoituskausi ja harjoitusohjelma. Tarkoituksena parantaa urheilijan laji- ja kilpailutuloksia. Urheiluhieronta sopii kaikille, iästä tai aktiivitasosta riippumatta.

 

Hieronta mm. kiihdyttää aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa, nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäisee rasitusvammojen syntymistä ja lihasten kireytymistä, rentouttaa ja poistaa stressiä.

Palveluihimme kuuluu myös rentouttavat hierontahoidot; raskausajan hieronta sekä intialainen päähieronta.

Standing on a Ball

 Alaraaja-analyysi, Foot Training

Alaraaja-analyysissa on tarkoituksena arvioida alaraajojen toimintaa sekä selvittää mahdollisia syitä jalan kiputiloihin, rasitusvammoihin tai esimerkiksi pitkittyneisiin alaselkäkipuihin. Alaraaja-analyysissa apuvälineinä käytetään painannekuvaa.(jalkapeiliä)  Sen lisäksi testataan asiakkaan kävelyä/juoksua ja asentoa kyykyssä, sekä alaraajojen voimantuottoa ja liikkuvuutta erilaisin testein oman kehon painolla. Asiakas saa aina yksilölliset ohjeet jatkoon.

Practising Yoga by the Sea

Joogatunnit, Foot Yoga, Doga, Meditaatio

Hathajooga on klassisin joogan muodoista. Se on rauhallista ja lempeää joogaa, joka sopii kaikille. Harjoitus koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista. Näissä korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Asanoissa pysytään noin 5 hengityksen ajan. Yin jooga tunti ohjaa lempeästi asanoihin, syvävenytykseen ja hengitystekniikkaan. Kyse on hyvin rauhallisesta joogamuodosta, jossa asanoissa puolestaan pysytään 2-5 minuuttia.

Tuntivalikoimissamme on hathajoogaa, yinjoogaa, foot yogaa (keskittyy alaraajoihin & jalkateriin), doogaa (omistajan ja koiran yhteinen joogatunti, toteutetaan aina koirien ehdoilla), sekä meditaatio tunti (mielen ja meditaatioon keskittyviä rauhoittavia harjoituksia ohjattuna).

 

Tarjoamme joogaa myös yksityistunteina yksittäisille henkilöille, sekä isommille että pienemmille ryhmille. Yllätä ystävä joogalla, tai synttäri/polttari sankari! 

PT- palvelut

Yksilöllistä valmennusta asiakkaan toiveen mukaan. Meiltä on mahdollisuus saada myös Personal Trainerin ja fysioterapeutin yhteisvalmennusta asiakkkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Couple Running

Couples Training Class

Tarjoamme yksilöllisen ja ohjatun treenin asiakkaan toiveiden mukaan. Voit osallistua pariskuntana, kavereiden kesken, sisarusten kesken, tai vaikka isoäidin kanssa... Ideana on tarjota  toiveenne mukaiset yhteistreenit, Sinä valitset treenikaverin ja treenimuodon!

Ohjattu treeni voi sisältää mm. kahvakuulailua, oman kehonpainon treeniä, kuntosalitreeniä, vastuskuminauha jumppaa, keppijumppaa, juoksutreenejä ymv. Teemme yksilöllisen & räätälöidyn ohjelman aina asiakkaiden toiveiden mukaan!

Toteutamme & ohjaamme Personal Trainerin (Annikan) ja Fysioterapeutin (Filipin) näkökulmasta!