Palvelut

_DSC8378-Edit.jpg

Jalkojenhoito

Hoito tehdään aina yksilöllisen tarpeen mukaan, sisältäen jalkojen tutkimuksen, ihon & kynsien terveyteen liittyvän tarkistuksen, sekä tarpeen mukaan kuntoutusohjeita. Hoitoon voit tulla hoidottamaan mm. kovettumia, känsiä & paksuuntuneita kynsiä. Pidempään hoitoaikaan sisältyy myös alaraajojen hieronta.

Osana jalkojenhoidon palveluja erillisinä palveluina kuuluu myös ortoositerapia (yksilöllinen varvasväli ortoosi kevennykseen), sekä sisäänkasvaneen kynnen jousihoito & pohjallisterapia -palvelu.

_DSC8421 (1).jpg

Fysioterapia ja Fysiotraining

Fysioterapialla autetaan asiakasta hänen kiputilojensa kanssa. Tavoitteena on parantaa kehon toimintakykyä niin akuuteissa, kroonisissa ja post-operatiivisissa stressitiloissa. Vuorovaikutus on iso osa kuntoutusta, jotta asiakas oppii ymmärtämään omaa kehoaan.

Vaikka prioriteettimme on alaraajen kuntoutus, autamme kokonaisvaltaisesti myös keskivartalon, yläraajojen ja niskaongelmien kanssa. Painotamme työssämme ennaltaehkäisevää kuntoutusta, jolla vähennetään loukkaantumisriskiä tulevaisuudessa.

Fysiotrainingin avulla keskitytään linjausharjoitteisiin, hyödyntäen lihaksistoa nivelien ympärillä. Harjoituksilla haastetaan lihasryhmiä ja niveliä, jotta asiakas voi hyödyntää harjoitteita myös omassa lajissaan. 

koira3.jpg

Koirahieronta 

Koirahieronnalla parannetaan koirasi hyvinvointia ja toimintakykyä. Sillä voidaan mm. lisätä lihasten elastisuutta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa liikelaajuutta nivelissä ja lihasten toimintakykyä. Lisäksi hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista rasituksesta, vaikuttaa koiran rentoutumiseen ja lievittää kipua.

 

Hoitoon kuuluu myös kotona tehtävät harjoitteet, millä ylläpidetään koiran lihasryhmien voimaa ja nivelten liikelaajuutta. 

Ensimmäinen hoitokerta on tutustumiskäynti. On tärkeää antaa koiran totutella uuteen paikkaan ja hierojaan.  Hierontaa voidaan käyttää tukena koiran kuntoutuksessa myös leikkausten jälkeen. 

_DSC8397 (1).jpg

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan kulloinen harjoitustilanne, lajivaatimukset, harjoituskausi ja harjoitusohjelma. Tarkoituksena parantaa urheilijan laji- ja kilpailutuloksia. Urheiluhieronta sopii kaikille, iästä tai aktiivitasosta riippumatta.

 

Hieronta mm. kiihdyttää aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa, nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäisee rasitusvammojen syntymistä ja lihasten kireytymistä, rentouttaa ja poistaa stressiä.

Palveluihimme kuuluu myös rentouttavat hierontahoidot; raskausajan hieronta ja intialainen päähieronta, sekä uutena palveluna alaraajojen imunestekiertoa edistävä käsittely.

6_edited_edited.jpg

 Alaraaja-analyysi, Foot Training

Alaraaja-analyysissa on tarkoituksena arvioida alaraajojen toimintaa sekä selvittää mahdollisia syitä jalan kiputiloihin, rasitusvammoihin tai esimerkiksi pitkittyneisiin alaselkäkipuihin. Alaraaja-analyysissa apuvälineinä käytetään painannekuvaa.(jalkapeiliä)  Sen lisäksi testataan asiakkaan kävelyä/juoksua ja asentoa kyykyssä, sekä alaraajojen voimantuottoa ja liikkuvuutta erilaisin testein oman kehon painolla. Asiakas saa aina yksilölliset ohjeet jatkoon.

Jooga-1.jpg

Joogatunnit, Foot Yoga, Doga, Meditaatio

Hathajooga on klassisin joogan muodoista. Se on rauhallista ja lempeää joogaa, joka sopii kaikille. Harjoitus koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista. Näissä korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Asanoissa pysytään noin 5 hengityksen ajan. Yin jooga tunti ohjaa lempeästi asanoihin, syvävenytykseen ja hengitystekniikkaan. Kyse on hyvin rauhallisesta joogamuodosta, jossa asanoissa puolestaan pysytään 2-5 minuuttia.

Tuntivalikoimissamme on hathajoogaa, yinjoogaa, foot yogaa (keskittyy alaraajoihin & jalkateriin), doogaa (omistajan ja koiran yhteinen joogatunti, toteutetaan aina koirien ehdoilla), sekä meditaatio tunti (mielen ja meditaatioon keskittyviä rauhoittavia harjoituksia ohjattuna).

 

Tarjoamme joogaa myös yksityistunteina yksittäisille henkilöille, sekä isommille että pienemmille ryhmille. Yllätä ystävä joogalla, tai synttäri/polttari sankari! 

IMG_20220627_221500 (1).jpg

PT- palvelut

Yksilöllistä valmennusta asiakkaan toiveen mukaan. Meiltä on mahdollisuus saada myös Personal Trainerin ja fysioterapeutin yhteisvalmennusta asiakkkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

_DSC8301-Edit (1).jpg

Couples Training Class

Tarjoamme yksilöllisen ja ohjatun treenin asiakkaan toiveiden mukaan. Voit osallistua pariskuntana, kavereiden kesken, sisarusten kesken, tai vaikka isoäidin kanssa... Ideana on tarjota  toiveenne mukaiset yhteistreenit, Sinä valitset treenikaverin ja treenimuodon!

Ohjattu treeni voi sisältää mm. kahvakuulailua, oman kehonpainon treeniä, kuntosalitreeniä, vastuskuminauha jumppaa, keppijumppaa, juoksutreenejä ymv. Teemme yksilöllisen & räätälöidyn ohjelman aina asiakkaiden toiveiden mukaan!

Toteutamme & ohjaamme Personal Trainerin (Annikan) ja Fysioterapeutin (Filipin) näkökulmasta!